Onewax Retain Tyre & Trim Gel 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

OW11020

Nov izdelek

Zaščitni premaz za pnevmatike

Več informacij

Retain Tyre & Trim Gel je gelast premaz za vse zunanje plastične površine in pnevmatike. Zagotavlja dolgotrajno zaščito pred UV žarki in razbarvanjem površine. Zaradi svoje formule je izredno enostaven za nanos. Površini povrne tovarniški srednje svetleč izgled. 

Navodila za uporabo:
Pnevmatiko pred nanosom dobro očistite z namenskim čistilom in popolnoma posušite. Sredstva ne nanašajte na mokro pnevmatiko, saj obstaja možnost, da bo izdelek med vožnjo razpršilo po vozilu. Nanesite izdelek na aplikator ter ga v tankem sloju razmažite po pnevmatiki. Pustite, da se izdelek popolnoma vpije. Za večji sijaj svetujemo, da nanesete dva sloja izdelka.

Varnostni napotki:
Nevarno: H226 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. EUH 208 Vsebuje Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P403 + P235 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisih.

Povezani izdelki