Angelwax Fast Foam 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

ANG50610

Nov izdelek

Visoko peneč šampon za predpranje

Več informacij

Angelwax Fast Foam je profesionalen detailing 'snow foam' za predpranje vozil. Super koncentrirana formula je bila razvita za ustvarjanje bogate in lepljive pene, ki pokrije celotno vozilo in se na njem tudi obdrži. Odstranjuje umazanijo, prometni film in ostale depozite z vozila. Najboljše rezultate dosežete z uporabo nastavka za peno (foam lance-a) in visokotlačnega čistilca. Fast Foam lahko redčite z vodo v razmerju 1:9. Angelwax Fast Foam je dobitnik nagrade Auto Express 'Recommended Product' leta 2012.

Navodila za uporabo: Pred nanosom Fast Foam-a, vozilo dobro sperite z visokotlačnim čistilcem, da odstranite trde delce. V posodo nastavka za peno, zmešajte detergent z vodo v razmerju 1:9. Nanesite debel sloj pene po celotnem vozilu. Pustite delovati vsaj 10 minut preden vozilo sperete z vodo. Po predpranju vozilo operite še z Angelwax šamponom.

Nasvet: Dlje kot pena ostane na vozilu, bolj je učinkovita pri odstranjevanju umazanije.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Natrijev hidroksid. Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati hlapov/razpršila.

Povezani izdelki