Znižana cena!
Waxaddict Edition 18 200ml

Waxaddict Edition 18 200ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


51,16 € z DDV

-20%

63,95 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 18,02 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
3 x 18,02 €
Odplačati želim čim prej
3 x 18,02 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 18,02 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

WAED1802

Nov izdelek

Premium polimerni vosek za zaščito in sijaj

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Polimerni vosek, kateri ne vsebuje naravne carnauba, kar dokazuje, da za izjemno odtekanje in odlična obstojnost ne potrebujete carnaube. Edition 18 si določene sestavine deli z premium voskom Vitreo, namesto carnauba pa vsebuje mešanico mehkejših voskov in polomerov. Na vozilu ustvarja izjemen sijaj, odboj svetlobe je oster, voda pa v trenutku odteče s površine. Prijeten vonj po kokosu le še olajša delo z voskom, ki se sicer nanaša enostavno kot maslo, sprime s površino v 8-12 minutah ter odstrani brez kakršnega koli truda.

Navodila za uporabo:
Vosek nanašajte z kvalitetnim aplikatorjem in lahkim pritiskom, Edition 18 je izjemno enostaven za nanos zato ga nanašajte pazljivo ter v tankem sloju. Čas sušenja voska je odvisen od temperature, od 8 minut na vroč dan do 12 minut pri hladnem dnevu. Vosek je pripravljen za odstranitev, ko ni več moker ali oljnat. Vosek vedno odstranjujte s kvalitetno mikro krpo ter lahkim pritiskom. Priporočamo vzdrževanje voska z tekočim voskom Waxaddict Fo’Show.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. EUH 066 – Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja. P405 – Hraniti zaklenjeno. Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom.

Povezani izdelki