3D Green Waterless Wash 3,8L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


36,97 € z DDV

419G01

Nov izdelek

Sredstvo za brezvodno čiščenje

Tag:

Več informacij

3D Waterless Wash je namenjen vsem, ki nimajo dostopa do tekoče vode, ali pa želijo le hitro čiščenje vozila. S 3D Waterless Wash boste kljub pomanjkanju tekoče vode in ostalih pripomočkov vozilo očistili varno in učinkovito. Vrhunska formula brez prask je groba do umazanije, a varna do barve, zato lahko avto brez skrbi čistite tudi na poti! Njegova formula je okolju prijazna. Vse kar potrebujete za vrhunski rezultat je nekaj mehkih krp iz mikrovlaken in že ste pripravljeni za delo. Velika prednost pa je tudi ta, da je Waterless Wash varen do dobesedno vseh površin t.j. lak, platišča, plastika, steklo, krom, nerjavno jeklo, aluminij, ogljikova vlakna in gelcoat površine.

Navodila za uporabo:

POMEMBNO: Vedno delajte na hladni in čisti površini v senci. Pred in med uporabo tekočine vedno dobro pretresite.

Rahlo umazana/zaprašena vozila - uporaba suhe brisače
Razpršite rahlo meglico sredstva 3D Waterless Wash na del karoserije. S čisto, mehko krpo iz mikrovlaken razporedite 3D Waterless Wash po površini, da ustvarite tanko, enakomerno plast izdelka na površini. Z ločeno, čisto in mehko krpo iz mikrovlaken odstranite odvečni izdelek in ta del polirajte do suhega, visokega sijaja. Ta postopek ponovite na preostalem delu avtomobila. Za najboljše rezultate uporabite veliko čistih in suhih mehkih krpiz mikrovlaken. 

Bolj umazana vozila - pristop z mokro brisačo
Najprej namočite 6 ali več čistih krp iz mikrovlaken v vedro s čisto vodo in jih nato ožemite, da bodo vlažne, vendar iz njih ne bo kapljala odvečna voda, če jih držite v zraku. Te krpe prepognite na štiri strani, da dobite 8 stranic. To so brisače za mokro brisanje. Za brisanje čistih in suhih panelov boste potrebovali enako količino čistih, suhih krpiz mikrovlaken. Nato razpršite 3D Waterless Wash po panelu (ali delu panela, če gre za velike panele) in pustite, da čistilna sredstva začnejo delovati ter emulgirajo sproščeno umazanijo, prah, cvetni prah, razpršene žuželke in cestno umazanijo. Z eno stranjo mokre prepognjene krpe obrišite panel ali del panela v serpentinastem gibanju nazaj in naprej, začenši na enem koncu panela ali dela panela in premikajte brisačo proti nasprotnemu koncu. Cilj je v enem prehodu na brisačo iz mikrovlaken in s panela pobrisati večino umazanije. Ko končate s tem panelom vozila, prenehajte uporabljati to stran brisače. Takoj po tem, preden lahko pralna tekočina 3D Waterless Wash začne delovati, ponovno obrišite ta del z ločeno, čisto, suho in mehko krpo do visokega sijaja.

Ta postopek ponovite za preostali del avtomobila, pri čemer za začetno čiščenje vedno uporabite neuporabljeno stran mokrih krp, za končno poliranje pa suho krpo.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. 

Povezani izdelki