Auto Finesse Caramics Glass Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

CGC500

Nov izdelek

Čistilo za steklo z dodanimi SiO2 delci

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Auto Finesse Caramics Glass Cleaner je najenostavnejši način zaščite stekel. SiO2 delci, kakršne najdete v keramičnih premazih, so integrirani v čistilo za stekla. Tako z vsakim čiščenjem odstranite vso cestno umazanijo in madeže ter poskrbite za svež nanos zaščitnega premaza. Steklo po čiščenju postane kristalno jasno ter odlično odbija vodo. Ta učinek pripomore tudi k boljši varnosti v cestnem prometu. Čistilo je primerno za uporabo tako na nezaščitenih steklih kot tistih premazanih z keramičnimi premazi ali ostalimi zaščitami.

Navodila za uporabo:
Čistilo vedno nanašajte le na suho steklo. V kolikor je steklo zelo umazano ga najprej operite s šamponom (npr. Auto Finesse Caramics Enhancing Shampoo). Čistilo pred uporabo dobro pretresite. Nanesite ga direktno na steklo ter takoj obrišite z ustrezno mikro krpo. Krpo nato obrnite na čisto stran in površino še enkrat obrišite, da odstranite vse ostanke čistila.

Varnostni napotki:
Nevarno: H226 – Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 – Povzroča hudo draženje oči. H336 – Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. 

Povezani izdelki