3D Glass Cleaner 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


8,97 € z DDV

901OZ16

Nov izdelek

Čistilo za steklene površine

Tag:

Več informacij

Čiščenje stekla je vsem najmanj priljubljeno delo, saj steklo in ogledala odražajo vse proge, madeže ali meglice nazaj v naše oči. Skrivnost za kristalno čisto steklo brez progastih madežev je vsekakor 3D Glass Cleaner. Kemiki v podjetju 3D so čistilo 3D Glass Cleaner ustvarili z uporabo popolnoma naravnih sestavin, ki so pridobljene iz etanola. Čistilo za steklo 3D ne le, da je odlično pri čiščenju stekla, ampak je tudi v skladu s predpisi in je biološko razgradljivo. Čistilo za steklo lahko uporabite tudi na drugih svetelčih površinah kot so krom, nerjavno jeklo in druge gladke neporozne površine. 

Prednosti:

  • Formula, ki se ne sprijema in ne blešči, pusti steklo kristalno čisto. Hitra uporaba - razpršite in obrišite.
  • Ne vsebuje amonijaka - varen za vsa stekla, vključno z zatemnjenimi stekli.
  • Odstranjuje mastne kadilske madeže.
  • Formula proti megli- pomaga zmanjšati meglenje stekel v vlažnem hladnem ali vročem vlažnem podnebju.
  • Čistilo za steklo na alkoholni osnovi raztaplja mastne prstne odtise in madeže od hišnih ljubljenčkov.
  • Odličen za čiščenje v gospodinjstvu - steklena okna, ogledala, svetila, ploščice, vaze, žaluzije, police, namizja.
  • 3D's Green Earth Technology - biološko razgradljiv - skladen s Prop 65 in V.O.C.

Navodila za uporabo:
Pri čiščenju velikih stekel, kot so vetrobranska stekla, razpršite rahlo meglico čistila za steklo 3D na okno ali del stekla. Da bi se izognili pršenju na sosednje površine, čistilo za steklo namesto na steklo razpršite neposredno na čisto namensko krpo za čiščenje stekel. Prvi prehod - obrišite steklo tako, da čistilo za steklo razporedite po celotni površini, ki jo želite očistiti. Tekoče čistilo za steklo bo začelo delovati in raztopilo morebitno umazanijo ali film. Obrnite brisačo na drugo stran, ki je še vedno čista, in ponovno obrišite. Drugi prehod - Z ločeno, čisto in mehko brisačo iz mikrovlaken razpršite rahlo meglico čistila za steklo na obe strani brisače. Z eno stranjo brisače ponovno obrišite okno ali del okna, da odstranite vse proge ali madeže, ki so ostali po prvem brisanju. Obrnite neuporabljeno stran in steklo še zadnjič obrišite. Pri notranjem steklu obrišite steklo od zgoraj navzdol. Pri zunanjem steklu obrišite steklo od strani do strani in ga dokončno obrišite.

Ta postopek ponovite za vsako steklo. Za najboljše rezultate uporabite veliko čistih in suhih mehkih brisač iz mikrovlaken.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. Sestavine po Uredbi o detergentih (ES) 648/2004 < 5%: anionske površinsko aktivne snovi; parfumi

Povezani izdelki