Nov
Mothers Ultimate Hybrid Ceramic Detailer

Mothers Ultimate Hybrid Ceramic Detailer 710ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,95 € z DDV

MO-08264

Nov izdelek

Detailer z dodano SiO2 zaščito

Category: Detailerji.
Tag:

Več informacij

Še ena novost podjetja Mothers iz nove hibridne linije izdelkov. Mothers Ultimate Hybrid Ceramic Detailer je najlažji in najhitrejši način za pridobitev izjemnega hidrofobnega učinka in mokrega izgleda vozila. Vsebuje uravnoteženo mešanico moderne keramične zaščite in klasičnega carnauba voska. Ultimate Hybrid Ceramic Detailer odstranjuje prah, prstne odtise in lažjo umazanijo z laka vozila, ob enem pa površino zaščiti in poveča sijaj. Lahko se uporablja za izboljšanje obstoječih premazov ali kot samostojna zaščita. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Poskrbite, da je površina hladna in suha. Vedno obdelujte le en panel naenkrat. Nanesite izdelek na površino in ga s  pomočjo čiste mikro krpe enakomerno razmažite po površini. Pustite nekaj minut, da se izdelek sprime s površino in nato obrišite z drugo čisto mikro krpo. Ponovite postopek po celotnem vozilu. V kolikor se izdelek na površini zasuši, še enkrat nanesite in takoj obrišite do suhega.

Varnostni napotki:
EUH 208 Vsebuje Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki