Deturner Interior Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

DT211

Nov izdelek

Komplet za čiščenje in nego notranjosti.

Več informacij

Priročen paket za hitro in učinkovito čiščenje notranjosti vašega vozila. Pakiran je v lični embalaži zato je primeren tudi za darilo.

Vsebina kompleta:
1 x Deturner Ready Interior Cleaner 250ml
1 x Deturner Interior Dressing 250ml
1 x Aplikator iz mirkovlaken
1 x Mikro krpa
1 x Deturner White čopič za čiščenje.

Deturner Interior Cleaner
Čistilo za čiščenje notranjih površin kot so plastika, vinil, tekstil in usnje. Čistilo je pH nevtralno zato je varno za uporabo na vseh površinah. Je enostavno in prijetno za uporabo. Lahko se ga uporablja v kombinaciji z mikro krpo, ščetko ali čopičem. Površina je po čiščenju pripravljena za nanos zaščitnega oz. negovalnega premaza. Interior Cleaner je že pripravljen za uporabo in ga ni potrebno redčiti z vodo.

Navodila za uporabo:
Sredstvo pred uporabo najprej preizkusite na skritem mestu. Izdelek nanesite na mikrokrpo ter obrišite površino. Za odstranjevanje večje in trdovratnejše umazanije lahko sredstvo nanesete na krtačko ali čopič. Čistilo se na površini ne sme zasušiti. Po končanem čiščenju površino še enkrat obrišite s čisto in suho mikro krpo.

Varnostni napotki:
Nevarno: H318 Povzroča hude poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P103 Pred uporabo preberite etiketo. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.


Deturner Interior Dressing
Zaščitni premaz za vse notranje površine iz umetnih mas. Osveži izgled notranjosti saj površinam povrne barvo ter za seboj pusti lep, satinast izgled. Dodani UV blokerji zmanjšujejo nabiranje prahu in umazanije na površini. Izdelan je na osnovi naravnih sestavin zato je varen za uporabo na prav vseh notranjih plastikah in vinilu. Za seboj pušča prijeten in nevsiljiv vonj.

Navodila za uporabo:
Z aplikatorjem iz mikro vlaken nato Interior Dressing nanesite na površino. Počakajte, da premaz izhlapi ter nato površino obrišite s čisto in suho mikro krpo. Sredstvo lahko uporabljate tudi kot sredstvo za redno čiščenje notranjosti vozil. V tem primeru izdelek nanesite na mikro krpo in površino le prebrišite.

Varnostni napotki:
Nevarno: H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Povezani izdelki