3D Odor Eliminator X 3,8L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

913G01

Nov izdelek

Odstranjevalec neprijetnih vonjav

Več informacij

Odor X je profesionalni izdelek za hitro in učinkovito odstranjevanje neprijetnih in trdovratnih vonjav. Njegova edinstvena formula je zasnovana za odstranjevanje neprijetnih vonjav po hrani, tobaku, urinu, živalih itd., hkrati pa je izdelek, ki je nujen po vsakem čiščenju notranjosti in preprog za preprečevanje nastanka neprijetnih vonjav zaradi vode ali vlage. Njegova edinstvena tehnologija, ki razgraja organske ostanke, ki povzročajo neprijetne vonjave in njegove posebne molekule, ki se „ponovno aktivirajo“ na vlagi, in daje občutek, da je prostor ves čas čist.

Navodila za uporabo:
Neprijetne vonjave se zažirajo predvsem v blago, zato priporočamo, da ga popršite predvsem po preprogah, tapisomu in blagu. Pršite enakomerno, ne da bi nasičili tkanine, pustite da izdelek prodre, ne da bi ga oprali s ščetkami ali krpami in počakajte, da se posuši. Za vztrajne vonjave priporočamo, da postopek ponovite, ki se površina posuši. Pri posegih na trdih površinah kot je plastika, priporočamo, da izdelek popršite in obrišete s krpo. Izredno čiščenje: Pri vonjavah kot sta mleko in urin, ki jih je vpila tkanina, pazite, da se izdelek dobro in enakomerno vpije v tkanino, obrišite z vlažno krpo po 5 minutah.

Varnostni napotki:
P102 Hranimo izven dosega otrok. 

Povezani izdelki