Znižana cena!
Meguiar's polirna pasta M101 Foam Cut Compaund

Samo na spletu

Meguiar's M210 Ultra Pro Finishing Polish 946ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


51,26 € z DDV

-10%

56,95 € z DDV

Nov izdelek

Fina polirna pasta za ekscentrične polirne stroje

Category: Polirne paste.
Tag:

Več informacij

Meguiar's M210 Ultra Pro Finishing Polish je najboljša fina pasta znamke Meguiar's. Njena povsem nova sestava z bogatimi polirnimi olji ustvarja globok videz laka in bleščeč sijaj brez hologramov. Zelo je primerna za uporabo po grobem poliranju z grobo polirno pasto M110 Ultra Pro Speed Compound. Odstranjuje ličarske meglice, holograme in vrtinčaste praske. Je prijetna za uporabo, se ne praši in je zelo enostavna za odstranjevanje.

Navodila za uporabo:
Izdelek pred uporabo dobro pretresite. Vozilo mora biti čisto, suho in ohlajeno. Nanesite manjšo količino paste na fino polirno gobico iz pene ali mikro vlaken ter začnite s poliranjem. Optimalno število obratov je med 1200 in 1800 obr/min. Polirajte tako dolgo, dokler ne odstranite vse politure s površine. Vozilo nato zaščitite z voskom, sealantom ali keramičnim premazom.


Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo.
Vsebuje: naftni derivati (C10-C12), destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom, solvent nafta (zemeljsko olje) težka aromatska Pozor: H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)-izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv.P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P261 Ne vdihavati hlapov. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P501 Odstraniti vsebino / posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki