Alchemy Supreme Wheel Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,95 € z DDV

ALC-SUP500

Nov izdelek

Čistilo za platišča

Več informacij

Alchemy Supreme je močno čistilo za platišča, katero je varno za uporabo na gumijastih, plastičnih, aluminijastih in kromiranih površinah. Ne vsebuje kislin ali drugih nevarnih sestavin. V trenutku razgradi zavorni prah in cestno umazanijo ter povrne platišču sijaj. Čistilo je že pripravljeno za uporabo, po potrebi pa ga lahko tudi zredčite z vodo.

Navodila za uporabo:
Sredstvo lahko uporabljate nerazredčeno ali razredčeno z vodo. Za čiščenje bolj umazanih platišč svetujemo, da uporabljate nerazredčenega. Za uporabo na manj umazanih platiščih oz. redno čiščenje ga lahko zredčite z vodo v razmerju 1:5 do 1:10. Nanesite ga na popolnoma ohlajeno platišče ter pustite nekaj trenutkov, da začne čistilo delovati. Po potrebi si lahko pomagate tudi z krtačko ali gobo. Platišče sperite z visokotlačnim čistilcem, da odstranite vse ostanke čistila. 

Varnostni napotki:
Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki