Deturner Expert Line Iron Remover 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

DT17

Nov izdelek

Čistilo za zračno rjo in platišča

Več informacij

Izdelek, ki odstranjuje kovinske nečistoče, kot so zavorni prah, zračna rja in druge nečistoče kovinskega izvora. Z lahkoto odstrani rjo in kovinske delce z vseh površin. Zaradi ustrezne konsistence se odlično razprši, ne steče in se ne izsuši prehitro. Zaradi nevtralnega pH je varen za vse avtomobilske površine in se lahko uporablja za vsakodnevno nego laka in vseh vrst platišč. 

Navodila za uporabo:
Izdelek razpršite neposredno na barvo / platišča, ne uporabljajte ga na vročih delih. Čistilo pustite delovati 2-5 minut, ne da bi se izdelek posušil na površini. V primeru večje umazanije izdelek obdelajte s čopičem ali gobo in temeljito sperite z vodo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Natrijev merkaptoacetat Pozor: H301 Strupeno pri zaužitju. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila.  P280 Nositi zaščitne rokavice. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 – PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.  P330 Izprati usta.   P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P362 + P364 Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo. 




Povezani izdelki