Deturner Hybrid Spray Wax 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

DT02

Nov izdelek

Tekoči vosek za zaščito vozil

Category: Tekoči voski.
Tag:

Več informacij

Tekoči vosek, narejen z najkvalitetnejših sestavin. Dodana carnauba zagotavlja visok sijaj in globok videz laka, silikoni pa poskrbijo za dolgotrajno zaščito in maksimalno hidrofobnost površine. Primeren je za uporabo na vseh barvah. Ima sposobnost prekrivanja določenih mikro prask.

Navodila za uporabo:
Plastenko pred uporabo dobro pretresite. Vedno nanašajte le na oprano in čisto vozilo. Za maksimalno obstojnost voska priporočamo, da površino pred nanosom razmastite ter z laka odstranite vse depozite. Manjšo količino voska nanesite na ustrezno mikro krpo (zadostujeta že 2 pritiska na razpršilko). Vosek nanesite na površino. Površina, kamor boste nanesli vosek bo postala temnejša. Z drugo mikro krpo nato obrišite ostanek voska. V kolikor ne boste pretiravali z nanosom boste vosek odstranili z lahkoto in brez sledi.

Varnostni napotki:
Nevarno: H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Povezani izdelki