3D Poxy Wax 237ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,97 € z DDV

422OZ8

Nov izdelek

Zaščitni vosek za bleščeč sijaj

Category: Tekoči voski.
Tag:

Več informacij

3D Poxy je premium zaščitni vosek, ki na površini ustvari bleščeč sijaj, površino dodatno zaščiti in ga je sila enostavno nanašati. Primeren je za vse vrste barv, posebej odlično pa se obnese na temnih barvah. Unikatna mešanica polimerov, smole in montan voska zagotavlja odlične rezultate na vseh vrstah vozil. Odličen je za plovila, avtodome in prikolice. Ne pušča madežev na površinah. Izredno enostaven za nanašanje. Nanašamo ga lahko ročno s pomočjo krpe ali aplikatorja ali strojno s polirnim strojem. 

Prednosti:
- Hibridna mešanica sintetičnega in Montan voska.
- Vrhunska kemična in visoka toplotna obstojnost.
- Dolgotrajnejša zaščita kot tradicionalni voski.
- Hitro ročno ali strojno nanašanje z enostavnim brisanjem.
- Formula, ki ne pušča madežev, ne bo umazala plastičnih oblog.
- Brez prašenja, brez madežev in madežev, kristalno čisti rezultati.
- Popoln topper za 3D SPEED.
- Za popolnoma nove avtomobile, tovorna vozila, terenska vozila, avtodome, motorna kolesa, čolne in letala
- Zelena tehnologija, okolju prijazna, biorazgradljiva, Prop 65 in V.O.C. skladen.

Navodila za uporabo:
Površino pred nanosom dobro operemo in posušimo. Za maksimalen učinek je potrebno odstraniti tudi vse stare voske in premaze s pomočjo namenskega razmaščevalca. Vosek nanesemo z aplikatorjem ali mehko mikro krpo v tankem sloju. Pustimo par minut, da se sredstvo vpije v površino. Ostanek voska obrišemo z mehko mikro krpo.

Varnostni napotki:
Nevarno:H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H315 Povzroča draženje kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P330 Izperite usta. P301+P312 PRI ZAUŽITJU: Če se slabo počutite, pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki embalažo izdelka ali etiketo. P102 Hraniti izven dosega otrok. 
P103  Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. P264 Po uporabi temeljito umijte roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz/zaščito za sluh.  P337+P313 Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P332+P313 Če pride do draženja kože: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P362+P364 . Slecite kontaminirana oblačila in jih operite pred ponovno uporabo.  P305+P351+P338  PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in jih je enostavno narediti. Nadaljujte z izpiranjem.  P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika.




Povezani izdelki