Menzerna 3 in 1 One-Step Polish 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,95 € z DDV

Nov izdelek

Polirna pasta z voskom za osveževanje vozil

Tag:

Več informacij

Nov izdelek iz Menzernine proizvodnje linije. Menzerna 3 in 1 je kombinacije grobe in fine polirne paste ter zaščitnega voska. Odličen izdelek za enostopenjska poliranje. Odstranjuje sledi brusnega papirja P3000 ter spoliranim površinam povrača izjemen sijaj. Primerna za ročni in strojni nanos (z ekscentričnim ali rotacijskim polirnim strojem). Ne vsebuje silikonov. Izdelek je zelo enostaven za uporabo, zato je primeren tudi za začetnike. Površino, po poliranju, lahko dodatno zaščitite tudi s katerim izmed voskov ali sealantov.

Navodila za uporabo:
Ročni nanos: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite manjšo količino paste na aplikator za poliranje in polirajte s krožnimi gibi, dokler ne dosežete želenega rezultata. Ostanek paste nato odstranite s čisto mikro krpo.
Strojni nanos: Na fino ali medium polirno gobico nanesite manjšo količino paste in začnite s poliranjem. Polirajte manjše dele cca. 40x40cm, dokler pasta ne izgine s površine. Odstanek nato odstranite s čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.

Povezani izdelki