Angelwax Enigma Ceramic Wax 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 17 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 17 točke ki se lahko spremenijo v popust 3,40 €.


179,95 € z DDV

ANG51587

Nov izdelek

Zaščitni vosek s keramičnimi delci

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Angelwax Enigma je premium zaščitni detailing vosek, kateri vsebuje kompleksne keramične molekule in je bil zasnovan za zagotavljanje dolgotrajne zaščite laka ter neprekosljivega sijaja. V nasprotju z običajnimi detailing voski se keramični delci v Enigmi sprimejo z površino, zapolnijo mikroskopske pore na laku ter zagotavljajo popolnoma gladko površino. Ta prednost ne le, da poveča sijaj vozila temveč tudi zagotavlja izjemno odtekanje vode in samočistilen efekt. Vosek je primeren kot samostojni zaščitni premaz ali kot nadgradnja predhodno nanešenega keramičnega premaza. Prijeten vonj zagotavlja delo z užitkom. Kot vsi Angelwax voski je tudi Enigma izdelana ročno.

Navodila za uporabo:
Za najboljše rezultate priporočamo nanos na spolirano oz. dobro razmaščeno in dekontaminirano površino. Z aplikatorjem nanesite tanek sloj Enigme na površino ter pustite 2 minuti, da se vosek sprime s površino. Nato ostanek odstranite z mehko in čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
/

 

Povezani izdelki