KochChemie Eulex 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

43001

Nov izdelek

Odstranjevalec sledi lepil, smole in katrana

Category: .
Tag:

Več informacij

Specialni izdelek za hitro odstranjevanje lepil in nalepk, gume, smole, sledi črnila, olja, masti, katrana, itn. Primeren je za čiščenje laka, stekla, keramike, kovine, itn. Hitro izhlapeva in ne pušča sledi. Ne vsebuje halogenirane ogljikovodike. Eulex je odobren s strani Daimler sistema.

Navodila za uporabo:
Tekočino nanesite na obdelovalno površino s suho krpo in drgnite, dokler ne odstranite lepila oz. nečistočo. Ni primeren za uporabo na polikarbonatu, akrilu in podobnih plastikah. Ne uporabljajte na vročih površinah. Pred uporabo preverite barvno obstojnost in kompatibilnost materialov.

Varnostni napotki:
Pozor: Vnetljiva tekočina in hlapi. Lahko povrzoči zaspanost ali omotico. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Preprečiti vdihavanje hlapov/razpršila. Ob slabem počutji pokličite CENTER ZA ZASTRIPITVE ali zdravnika.