Auto Finesse Oblitarate Gel 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

OBGL500

Nov izdelek

Odstranjevalec katrana in lepil

Več informacij

Auto Finesse Oblitarate gel je bratec priljubljene standardne verzije, le da v bolj gelasti obliki, kar omogoča, da nekoliko dlje ostaja na vertikalnih površinah. Je hitro delujoče čistilo, ki brez težav odstranjuje katran, gumo in ostanke lepila. Učinkovito deluje na vseh zunanjih površinah kot so lak, steklo in celo plastike. Primeren je tudi za čiščenje platišč in odstranjevanje drevesne smole.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom se prepričajte, da na površini ni umazanije. Nanesite manjšo količino sredstva neposredno na madež in pustite delovati. Z čisto in kvalitetno mikro krpo odstranite ostanek sredstva in katrana. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Ogljikovodiki, C11-14, n-alkani, izoalkani, ciklični, <2% aromatov. Nevarno: H226 Vnetljiva tekočina in hlapi. H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H315 Povzroča draženje kože. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P241 Uporabiti električno/prezračevalno opremo, opremo za razsvetljavo, odporno proti eksplozijam. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P303 + P361 + P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. Pri uporabi lahko pride do nastanka eksplozivne mešanice z zrakom.

Povezani izdelki