CarPro InnerQD 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

CQIQD500

Nov izdelek

Detailer za notranje površine

Tag:

Več informacij

Novost predstavljena na sejmu SEMA je CarPro InnerQD. Sredstvo za hitro čiščenje in zaščito notranjih površin v vozilu. Produkt, ki je hiter, enostaven in učinkovit. Deluje antistatično ter ima antimikrobni učinek. Z lahkoto odstranjuje lažjo umazanijo, kot so prah, prstni odtisi, ... Ne le da je izjemno enostaven za uporabo, njegova poglavitna lastnost je, da na površini ustvarja antistatični sloj, ki odbija prah in umazanijo. Sredstvo vas bo prepričalo s prijetnim svežim vonjem ter dobrim izgledom očiščene površine. Sredstvo na površini ustvarja rahlo satenast izgled kateri se ne sveti, je suh na otip in popolnoma brez sledi. 

Navodila za uporabo:
Čistilo nanesite na mikro krpo s kratkimi vlakni in površino dobro prebrišite. V kolikor je površina zelo umazana (npr. usnje) svetujemo, da jo predhodno očistite z namenskim čistilom. Za čiščenje svetlečih površin in panelov ali steklu in displejih priporočamo, da sredstvo zbrišete s popolnoma suho mikro krpo po ca 30 sekundah. Za uporabo na displejih svetujemo posebno previdnost. Pred nanosom se prepričamo o kompatibilnosti izdelka. 

Varnostni napotki:
EUH 208 –  Vsebuje citral. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki