D-con Wheel Cleaner De Ironizer V4 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

SPI_399_4_500

Nov izdelek

Ultimate Iron & Wheel Cleaner

Več informacij

DeCon V4 je vrhunsko čistilo za platišča in lak, ki odstranjuje železove delce in jedke usedline, ki so se nabrale s časom. Škodljivi delci, ki vsebujejo železo, prodrejo v barvo in platišča vašega avtomobila ter tako sčasoma lahko povzročijo poškodbe, ki niso vedno vidne očem. Še posebej na platiščih so železne obloge zavor.

DeCon V4 je dobro uporabiti na barvi pred fazo plastelinanja, saj odstrani znatno količino kontaminacije, ki je pogosto prisotna na površini. DeCon V4 reagira z usedlinami železa in spremeni barvo, ko se začne delovati v nekaj sekundah. Na koncu nastane tekočina, ki jo je mogoče zlahka sprati z vodo (čistilnik pod pritiskom), da jo odstranite s površine.

Kako uporabiti:
Na površino razpršite rahlo meglico. Pustite, da deluje nekaj minut, barva se bo spremenila v vijolično. Ko je površina kolesa res umazana, priporočamo uporabo krtače za kolesa.  D – Con V4 sperite s površine. Kolesa posušite z brisačo za sušenje iz mikrovlaken.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Natrijev merkaptoacetat. Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H319 Povzroča hudo draženje oči. H290 Lahko je jedko za kovine. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P234 Hraniti samo v originalni posodi. P261 Preprečiti vdihavanje hlapov. P264 Po uporabi temeljito umiti roke.  P280 Nositi zaščito za oči. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P330 Izprati usta. P501 Odstranjevanje odpadnih snovi v skladu uradnimi predpisi.

Povezani izdelki