Akcija!
3D GLW Iron Remover 473ml

3D GLW Series Iron Remover 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

341OZ16

Nov izdelek

Čistilo za platišča in zračno rjo

Več informacij

3D GLW Series Iron Remover je učinkovito čistilo za platišča ter odstranjevanje zračne rje. Učinkovita formula omogoča boljši oprijem na površino ter mu s tem podaljša čas delovanja. Iron Remover je pH nevtralno čistilo, ne vsebuje nikakršnih kislin in je popolnoma varen za uporabo na vseh zunanjih površinah. Vsebuje indikator delovanja, ob stiku s kovinskim delcem se čistilo obarva rdeče. Dodani nevtralizatorji vonja rahlo ublažijo neprijeten vonj, kateri spremlja praktično vse podobne izdelke na trgu.

Navodila za uporabo:
Čiščenje platišč: Platišče sperite z vodo ter nanesite čistilo. Pustite delovati cca. 2-3 minute in nato platišče ponovno sperite z cevjo ali visokotlačnim čistilcem. Za čiščenje zelo umazanih platišč si lahko pomagate tudi z krtačo, čopičem ali gobo. Po potrebi postopek ponovite.
Odstranjevanje zračne rje: Vozilo operite in posušite. Nanesite čistilo po vseh površinah kontaminiranih z zračno rjo in počakajte, da se čistilo obarva rdeče. Po 2-3 minutah vozilo sperite z visokotlačnim čistilcem ali cevjo ter vozilo ponovno obrišite do suhega. Za odstranjevanje trdovratnejših delcev zračne rje si lahko pomagate tudi z krpo ali gobo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Amonijev merkaptoacetat; metanol
Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H371 Lahko škoduje organom. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstranjevanje odpadnih snovi v skladu uradnimi predpisi.

Povezani izdelki