ValetPRO Classic All Purpose Cleaner 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

IC4-1L

Nov izdelek

Večnamensko čistilo za notranjost vozil

Tag:

Več informacij

Classic All Purpose Cleaner je večnamensko čistilo sredstvo za čiščenje notranjih površin vozil, kot so plastike, tekstil, vinil,... Hitro in enostavno odstrani večino trdovratnih madežev obenem pa ne povzroča nikakršnih poškodb površin. Sredstvo je koncentrirano in ga je pred uporabo potrebno zredčiti z vodo. Ima prijeten vonj.

Navodila za uporabo: Sredstvo pred uporabo zredčite z vodo v razmerju 1:10 oz. manj za čiščenje trdovratnejše umazanije. Napršite na površino in obrišite z mikro krpo. Za čiščenje bolj umazanih površin si lahko pomagate tudi z čopičem ali krtačko.

POZOR: Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo.

Povezani izdelki