3D GLW Series SIO2 Ceramic Interior Detailer 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

347OZ16

Nov izdelek

Detailer za notranje površine

Tag:

Več informacij

3D GLW Ceramic hitro in varno očisti prstne odtise, maščobo in prah na večini notranjih površin, hkrati pa doda plast hidrofobne zaščite pred prihodnjimi razlitji in umazanijo. Nelepljiva formula se z lahkoto spopade s površinami v kabini vašega avtomobila, ki so najbolj izpostavljene dotiku. Vsestranskost je značilnost SiO2 Ceramic Interior Detailer,ja saj dela čudeže na številnih površinah, vključno s plastiko, vinilom, imitacijo usnja, vratnimi paneli in še veliko več. Z naprednimi zmogljivostmi čiščenja in ultra-siO2 keramično zaščito to čistilo notranjih delov ne pusti vaših površin le brezhibnih, ampak jim tudi zagotovi trajno zaščito, da ohranijo svoj najboljši videz. Dodana keramična zaščita ultra-SiO2 zagotavlja, da imajo razlite tekočine in madeži minimalen vpliv, zato je čiščenje enostavno, ohranjanje videza vaše notranjosti pa preprosto opravilo. Izkusite moč 3D GLW Series SiO2 Ceramic Interior Detailer in uživajte v sijaju brezhibne in dobro zaščitene notranjosti vašega avtomobila, ki izžareva občutek razkošja in elegance, zaradi česar boste vi in vaši potniki navdušeni.

Navodila za uporabo:
Priporočamo, da vozilo pred nanosom operete, posušite in razmastite. V kolikor je potrebno, ga tudi spoliranjte. Nanesite manjšo količino voska na penast aplikator in nanesite na površino. Obdelujte panel po panel. Po vsakem panelu vosek obrišite z mehko in svežo krpo iz mikrovlaken.

Varnostni napotki:
Pozor: H227 - Vnetljiva tekočina H319 Povzroča hudo draženje oči. P210 - Hraniti stran od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Prepovedano kajenje. P264 Po rokovanju temeljito umijte roke, podlakti in obraz. P280 - Nositi zaščitne rokavice/zaščitna oblačila/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305+P351+P338 - Če pride v oči: nekaj minut previdno izpirati z vodo. Odstranite kontaktne leče, če so prisotne in jih je enostavno odstraniti. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313 - Če se draženje oči nadaljuje: Poiščite zdravniško pomoč. P370+P378 - V primeru požara: Za gašenje uporabite sredstva, ki niso voda. P403+P235 - Hraniti v dobro prezračevanem prostoru. Hraniti na hladnem. P501 - Vsebino/posodo odvrzite na zbirno mesto za nevarne ali posebne odpadke v skladu z lokalnimi, regionalnimi, nacionalnimi in/ali mednarodnimi predpisi.





Povezani izdelki