Znižana cena!
Gyeon Q2 Mohs 30ml

Gyeon Q2 Mohs 30ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


47,97 € z DDV

-40%

79,95 € z DDV

Q2MOHS30

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Tag:

Več informacij

Gyeon Q2 Mohs je trenutno eden izmed najboljših zaščitnih premazov na trgu, zagotavlja izjemen sijaj vozila, zaščito in obstojnost. Z uporabo zadnje napredne tehnologije SiO2 je Q2 Mohs bistveno lažji za nanos, kot konkurenčni izdeki in ter ima tudi laboratorijsko dokazano trdonost in obstojnost. Gyeon Q2 Mohs je najtrši avtomobiljski premaz, ki je na voljo tudi za končne uporabnike. Povprečna trdnost avtomobilskih lakov je med 3-4H po Mohs-ovi lestvici, Q2 Mohs pa doda še dodatne 3H, kar naredi lak izjemno odporen na praske. V nasprotju z ostalimi premzi in Q2 Mohs najmanjšo krčenje, medtem ko se ostali premzi skrčijo do 0.2 do 0.03 mikronov, vrednost krčenja tega premaza ne preseže 5%. Obstojnost je ena izmed prednosti tega premaza. Q2 Mohs je sposoben ohraniti 80% originalnih hidrofobnih sposobnosti vsaj 12 mesecev po nanosu. To je v primerjavi z voski, tudi tistimi iz najvišjega cenovnega razreda, kar trikrat več. Njegov samo čistilen efekt ohranja vozilo v bistveno boljšem stanju med posameznimi pranji. Vozilo, zaščiteno z premazom Q2 Mohs, je enostavno za vzdrževanje in čiščenje, večino umazanije s površine odstranite že z enim spiranjem vozila. Q2 Mohs je zelo enostaven za nanos tudi na temnih barvah. Vsak dodaten sloj bo povečal obstojnost in odpornost na praske. Priporočamo nanos premaza le na spolirana in nova vozila.

Prednosti:
- Ustvarja trd zaščitni sloj na površini vozila
- Izjemno hidrofoben – voda in umazanija enostavno odtečeta s površine
- Močan samo čistilen efekt – ostanki insektov in ptičjih iztrebkov so lahko ostranljivi
- Odporen na močjenše kemikalije pH vrednosti 2-11 (visoko kislinske – visoko alkalne)
- Odporen na pranja z visokotlačnim čistilcem
- Povečuje sijaj, metalik delce in originalen izgled barve
- Zagotavlja 18 mesečno zaščito laka

Vsebina kompleta:
- 1x Q2 Mohs 30ml
- 1x Q2M Cure 100ml
- 4x Semiš krpice za nanos
- 1x Aplikator za nanos
- 1x Obrazna maska in navodila za uporabo

Tehnične specifikacije:
- Obstojnost: >12 mesecev / 20000km
- Debelina premaza: 0,2 – 0.5qm
- pH toleranca: pH 2-11
- Kontaktni kot: >95’
- Trdota: +3/4H
- Pokrivnost: 30ml / vozilo

 

Navodila za uporabo: Gyeon Q2 Mohs nanašajte na suhem mestu in ne na neposredni sončni svetlobi. Pred nanosom s površine odstranite vso kontaminacijo, po potrebi spolirajte ter popolnoma razmastite z uporabo Gyeon Q2M Prep. Okoli penastega aplikatorja ovijte semiš krpico in nanjo z priloženo pipetko nanesite premaz. S križnimi gibi enakomerno nanesite premaz na manjšo površino. Vedno obdelujte le en panel naenkrat, premaz je potrebno s površine obrisati po 3-5 minutah (dokler je premaz še moker), preden se posuši in se začne strjevati. Z ustrezno lučjo se prepričajte, da ste s površine odstranili vse ostanke premaza. Zasušene ostanke premaza je potrebno odstraniti z strojnim poliranjem. Potem, ko ste zaščitili celotno vozilo, počakajte eno uro in nanesite še dodaten sloj premaza. Vozilo pustite v toplem in suhem prostoru vsaj 24 ur, da se premaz popolnoma strdi. Sušenje premaza lahko pospešite tudi z uporabo IR luči, površino segrejte na 60° za 10 minut. Da bi preprečili nastanek sledi vodnih kapljic (premaz doseže popolno trdnost v 14 dneh), plastike zaščitite še z Gyeon Q2M Cure. Vozila vsaj 7 dni ne perite z kakršnim koli detergentom. Vse uporabljene krpice po nanosu zavržite, stekleničko dobro zaprite, pipetko pa dobro sperite z vročo vodo, da preprečite strjevanje izdelka.

NEVARNO: Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. Hraniti zaklenjeno.  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki