ValetPRO Luxury Caravan Wash 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

CV2-1L

Nov izdelek

Detergent za pranje počitniških vozil

Tag:

Več informacij

ValetPRO Luxury Caravan wash je poseben izdelek razvit posebej za varno pranje počitniških prikolic, avtodomov, plovil... Odlikuje ga impresivna moč čiščenja saj njegove inovativne sestavine prodirajo globoko v umazanijo, jo brez težav dvignejo in potem odstranijo. Sredstvo je popolnoma varno za uporabo na vseh barvanih površinah, plastiki, Gelcoatu in stekloplastiki. Sredstvo je koncentrirano in ga je potrebno pred uporabo redčiti z vodo.   

Navodila za uporabo:
Sredstvo zredčimo z vodo v razmerju 60ml čistila na 1L vode. Na površino nanašamo s pomočjo pršilke, gobe ali rokavice od zgoraj navzdol. Po končanem pranju vozilo dobro spremo z vodo in prebrišemo s suho mikro krpo za sušenje vozil. Vedno nanašamo na hladno vozilo. 

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. 

Povezani izdelki