3D Tar & Gum Remover 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,97 € z DDV

806OZ16

Nov izdelek

Čistilo za odstranjevanje katrana in lepil

Več informacij

3D odstranjevalec gume in katrana uporablja visokokakovostna topila, ki so skladna z V.O.C., zato je odstranjevanje vseh lepljivih snovi z vseh osnovnih materialov hitro, enostavno in varno. Popolnoma varno topilo za barve, ki raztaplja vse vrste lepljivih snovi, kot so žvečilni gumi, katran, lepilo in ostanki nalepk. 3D Gum & Tar Remover, je popolnoma varen za raztapljanje lepljivih ostankov, nečistoč in drugih snovi, ne da bi pri tem poškodoval površino, premaz ali material. Poleg tega deluje hitro, zato skrajša čas, potreben za delo in ker v celoti raztopi in emulgira lepljivo snov, ki povzroča težave, je brisanje hitrejše in varnejše.

Prednosti:

  • Odstranjuje žvečilni gumi, katran, ostanke lepila, nalepke, lepilo, drevesne sokove, trakove z emblemi, gumijaste proge, maščobe, mastne cestne madeže, asfalt.
  • Lahko se uporablja v notranjosti avtomobila za odstranjevanje lepljivih ostankov sladkarij.
  • Varen za lak, krom, steklo, plastiko, gumo in vinilne površine.
  • Formula topila, ki ne pušča madežev - neabrazivna - brez kislin.
  • Topilo, varno za barve, raztaplja lepljive snovi in jih zlahka obriše.
  • 3D's Green Earth Technology - biološko razgradljiv, skladen s Prop 65 in V.O.C.

Navodila za uporabo:
POMEMBNO: Vedno delajte na hladni in čisti površini v senci. Navlažite krpo iz mikrofibre z odstranjevalcem 3D Gum & Tar Remover. Navlaženi del krpe pritisnite na lepljivo snov, ki jo želite odstraniti, in rahlo pritiskajte 30 do 45 sekund. Obrišite to območje, dokler na površini niso več vidni vsi sledovi lepljivih ostankov ali katere koli druge nečistoče, ki jo želite odstraniti.

Ta postopek ponovite za vse druge neželene lepljive ostanke na preostalem delu avtomobila.

Varnostni napotki:
Vsebuje: destilati (nafta), hidrotretirani lahki; kerozin-neopredeljeno; Kompleksna kombinacija ogljikovodikov dobljena s tretiranjemnaftne frakcije z vodikom v prisotnosti katalizatorja. Sestoji iz ogljikovodikov, ki imajo število ogljikov pretežno v območju od C9 (R)-p-menta-1,8-dien, d-limonen. Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301+P310 PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstranjevanje odpadnih snovi v skladu uradnimi predpisi.

Povezani izdelki