3D GLW Series Clay Lubricant 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

343OZ16

Nov izdelek

Lubrikant za polirni plastelin

Tag:

Več informacij

Predstavljamo lubrikant za glino serije 3D GLW, z izjemno gladko in visoko mazalno formulo za dekontaminacijo, ki je zasnovana tako, da na novo opredeljuje način, kako skrbite za svoje vozilo. S svojim delovanjem brez prask ta lubrikant za glino daje vašemu vozilu izjemen sijaj in njegov videz povzdigne v nove višave. Odkrijte moč lubrikanta za glino serije GLW, saj vašo glino ali nadomestek obda s plastjo hiper gladkega maziva, ki zagotavlja manjše trenje in lahkotno drsenje. Poslovite se od skrbi, da bi se lepila ali praskala, saj to mazivo tvori zaščitni ščit med glino in površino vašega vozila ter tako ohranja njegovo brezhibno stanje.

Vsestranskost je bistvo maziva za glino serije GLW, saj njegova popolnoma nevtralna formula omogoča, da se harmonično dopolnjuje s katero koli vrsto gline, sintetično glino ali katerim koli drugim nadomestkom za glino, ki vam je ljubši. Inovativna formula obljublja gladek in brezhiben postopek razkuževanja, zato je obnavljanje sijaja vašega vozila lažje kot kdaj koli prej. Izkusite neprimerljivo udobje in rezultate brez prask, ki jih ponuja mazivo za glino serije 3D GLW, in se prepustite preobrazbeni moči maziva za glino, po katerem se bo vaše vozilo bleščalo s sijočim in glavo obračajočim sijajem.

Prednosti:

-          Hiper gladka formula

-          Deluje z vsemi vrstami gline

-          Ne pušča madežev ali prask

-          Visoka mazljivost preprečuje lepljenje

Povečana mazljivost: 3D-jeva neverjetno gladka formula serije GLW zagotavlja enostavno drsenje med glino in lakirano površino. Mazanje pomaga zmanjšati trenje, hkrati pa zlahka pobere in odstrani nečistoče, kot so umazanija, zavorni prah in okoljska onesnaževala, ki lahko poškodujejo barvo vašega avtomobila.

ULTIMATIČNA ZAŠČITA: Varna, učinkovita in vrhunska zaščita, ki jo zagotavlja mazivo za glino serije GLW, zagotavlja vrhunsko zaščito pred praskami. Mazalne lastnosti zmanjšujejo trenje in pomagajo preprečevati vsakršno lepljenje, praske ali madeže na površini.

DELOVANJE Z VSEMI vrstami gline: Naše mazivo za glino serije GLW je popolnoma nevtralen izdelek, ki se lahko uporablja z vsemi vrstami gline, sintetično glino ali drugimi nadomestki gline.

HIPER SLICK, EKSTREMNO ČISTO: Enostavno čiščenje po principu "naredi sam". Po pranju vozila preprosto razpršite mazivo za glino serije GLW in z glino drsite naprej in nazaj po namazanem območju. Obrišite, da se razkrije izjemno čista, izjemno gladka in razkužena površina barve.

Navodila za uporabo:
Clay Spray napršite na površino ter jo obdelajte s polirnim plastelinom. Poskrbite, da je površina ves čas dovolj navlažena saj lahko v nasprotnem primeru nastanejo praske. Po končani obdelavi površino obrišite z čisto mikro krpo ali sperite z vodo.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki