Sam's Wheel & Tire Cleaner 5L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


54,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 19,08 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
3 x 19,08 €
Odplačati želim čim prej
3 x 19,08 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 19,08 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

641-123346

Nov izdelek

Čistilo za platišča in pnevmatike

Več informacij

Popolnoma nova in brez kislinska formula za čiščenje pnevmatik in platišč. Specialne sestavine in pršilna glava omogočajo učinkovito penjenje samega sredstva kar omogoča, da se dosti bolje sprime s površino in tako še lažje odstranjuje umazanijo s pnevmatik in platišč. Sredstvo je varno za uporabo na vseh vrstah platišč. Čistilo se po nanosu obarva v atraktivno zeleno barvo.   

Navodila za uporabo:
Sredstvo vedno uporabljajte v senci na popolnoma ohlajenem platišču. Napršite čistilo na platišče in pnevmatiko ter pustite nekaj časa, da razgradi umazanijo. V kolikor je potrebno si pri čiščenju pomagamo z namenskimi pripomočki. Dobro speremo z vodo. Priporočamo da izdelek pred uporabo testirate na nevidnem mestu.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, amfoterne površinsko aktivne snovi, EDTA in njene soli; parfumi.

Povezani izdelki