Soft99 Smooth Egg Liquid 250ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


16,77 € z DDV

-40%

27,95 € z DDV

S9900510

Nov izdelek

Zaščitni premaz za vozila

Tag:

Več informacij

Smooth Egg Liquid je 'obnovitveni' zaščitni premaz za vse keramične premaze. Je izjemno enostaven za uporabo, na površini ustvarja odličen vodo odbojni sloj ter bleščeč sijaj. Izdelek enostavno napršite na mokro vozilo in obrišete z mikro krpo. Površina ponovno postane gladka, kot olupljeno trdo kuhano jajce. Smooth Egg Liquid je odličen tudi za uporabo na nezaščitenih vozilih. Lahko ga nanašate na vse lakirane površine, platišča, stekla, luči, plastike, uporabljate ga lahko celo za zaščito notranjosti vozil. Primeren je za uporabo na vseh barvah vozil.

Navodila za uporabo:
Vozilo pred nanosom premaza dobro operite s šamponom. Na mokro vozilo napršite Smooth Egg Liquid (izdelek lahko nanašate tudi na suho vozilo). Nikoli ga ne nanašajte na večje površine oz. na celotno vozilo naenkrat, vedno le del po del (cca. 40x40cm). Priloženo mikro krpo prepognite na četrtine in in sredstvo obrišite. Postopek ponavljajte, dokler ne zaščitite celotnega vozila.

Varnostni napotki:
POZOR: Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.Če je potreben zdravniški nasvet,mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/ razpršila. Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. PRI ZAUŽITJU:takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. Hraniti zaklenjeno. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z regularnimi predpisi.

Povezani izdelki