3D Bead it Up 3,78L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

440G01

Nov izdelek

Zaščitni premaz za vozila

Tag:

Več informacij

3D Bead it up je kreacija, ki je nastala na podlagi dolgotrajnih izkušenj 3D tehnikov. Vrhunski zaščitni premaz, kateri zagotavlja več mesečno zaščito vozila pred zunanjimi vplivi. Njegova formula z unikatnimi polimeri zaščiti vozilo in ga ščiti pred različnimi dejavniki, tudi v zahtevnejših vremenskih pogojih. Površino naredi izjemno hidrofobno, voda v trenutku zdrsne z vozila. Vozilu povrne briljanten sijaj ter poudari globino vsakega barvnega odtenka. Zelo enostaven za uporabo in je primeren tako za profesionalne uporabnike kot entuziaste. Varen je za uporabo na vseh zunanjih površinah vozila. Lahko ga uporabljamo kot samostojen produkt ali kot dodatna zaščita za vse keramične premaze ali voske. Njegova "cross-bond" tehnologija zagotavlja, da se odlično sprime z površino. 

Prednosti:
- Hitra in enostavna uporaba.
- Ustvari super hidrofobno površino, ki ščiti barvo in perle z vodo kot nore!
- Poskrbi, da je barva vašega avtomobila super gladka in spolzka.
- Tehnologija navzkrižnega povezovanja polimerov ustvari močno vez na katero koli gladko površino.
- Univerzalni ojačevalec keramične zaščite.
- Topper za voske in ostale premaze.
- Uporabite lahko kot sušilno sredstvo po pranju.
- Ščiti pred vodnimi madeži, ptičjimi iztrebki, brizgami žuželk, onesnaženjem v zraku, industrijskimi kemičnimi padavinami, prometnim filmom in cvetnim prahom.
- Uporabite na barvah, steklu, kromu, aluminiju, vseh vrstah oblog, vseh vrstah platišč, zunanjih in notranjih plastičnih površinah ter čolnih, avtodomih, prikolicah in vseh vrstah letal.

Navodila za uporabo:
Bad it up lahko nanašate tako na mokro kot suho površino, čeprav zmogljivosti premaza bistveno bolj pridejo do izraza pri nanosu na suho vozilo. Napršite direktno na oprano vozilo ter ga obrišite z čisto in mehko mikro krpo. 

Varnostni napotki:
Pozor: H303 Lahko je škodljivo pri zaužitju. H320 Povzroča draženje oči. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P352 Umiti z veliko mila in vode. P330 Izpirati usta.



Povezani izdelki