Shiny Garage Clay Mitt

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

SG16.97

Nov izdelek

Krpa za pripravo površin

Tag:

Več informacij

Shiny Garage Clay Mitt je idealen pripomoček za pripravo vozila na poliranje ali nanos voskov. Ena stran rokavice je prevlečena z polimerno gumo, podobno finemu plastelinu, druga pa je izdelana iz mikro tkanine. Notranja stran je izdelana iz udobnega neoprena. Po obdelavi površina ponovno postane gladka na otip. Z rokavico delo opravite precej hitrejše, kot z uporabo polirnega plastelina. Je za večkratno uporabo. Po končanem delu jo le operete ter posušite in že je pripravljena na naslednji projekt.

Navodila za uporabo: 
Pred uporabo rokavico namočite v vedro s toplo vodo. Pred prvo uporabo rokavice na laku, jo najprej uporabite na steklih. Med samim delom, mora biti površina konstantno navlažena z nameskim lubrikantom. Večkrat jo sperite z vodo. Rokavice ne pritiskajte na površino ampak rokavico le nežno brišite.

Opozorilo: 
Rokavica ni nadomestek za za fini polirni plastelin. Pri čiščenju lahko nastanejo manjše praske, ki pa se jih brez težav odstrani s ročnim ali strojnim poliranjem.

Povezani izdelki