D-Con Snow Foam Shampoo 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

DCWS_803_500

Nov izdelek

Visoko peneči detergent

Več informacij

Snow Foam je prvi super peneči šampon, ki ustvarja nešteto čistilnih mehurčkov. Lahko ga nanašamo ročno ali z uporabo nastavkov za peno oz. penomatov. Po nanosu vozilo prekrije čvrsta pena, ki brez težav razgrajuje umazanijo in trde delce. Snow Foam ne poškoduje barve, laka, voskov in ostalih premazov. Po pranju je površina sijoča. Odličen za uporabo v kombinaciji s penilniki. pH nevtralen. .

Navodila za uporabo:
Zredčimo z vodo v razmerju 1:10. Vozilo perite v senci in, ko je površina ohlajena. Vozilo sperite z vodo, da odstranite trde delce. Začnite z nanosom detergenta od zgoraj navzdol. V kolikor vozilo perete na sončen dan, ga je priporočljivo večkrat sprati. Ne pustite, da se detergent zasuši na površini. Po pranju vozilo sperite s curkom vode, da voda lepše odteče s površine. Za uporabo v penomatih sredstvo redčite po želji. Po predpranju z Snow Foam-om priporočamo še pranje vozila z navadnim šamponom za ročno pranje. 

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P101: Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda P102: Hraniti zunaj dosega otrok.
P264: Po uporabi temeljito umiti. P280: Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za očiobraz/zašcitna obutev. P305+P351+P338: PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313: Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501: Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja odpadkov omogočenem v vaši občini. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: Konzervansi: bronopol (INN) (2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL).




Povezani izdelki