D-Con Glue & Label Remover 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

SPI_401_500

Nov izdelek

Odstranjevalec lepil

Več informacij

Glue Remover je hitro delujoče čistilo, ki brez težav odstranjuje katran, gumo in ostanke lepila. Učinkovito deluje na vseh zunanjih površinah kot so lak, steklo in celo plastike. Aktivna formula, ki je skupek aktivnih topil in površinsko aktivnih snovi deluje hitro in učinkovito. Primeren je tudi za čiščenje platišč in odstranjevanje drevesne smole. 

Navodila za uporabo:
Napršite direktno na madež katrana ali lepila, pustite delovati ca 60 sekund in sperite z vodo ali zbrišite s krpo. Po potrebi postopek ponovite. Izdelka ne nanašajte na črno plastiko, gumo, vinil ali ostale plastične dele. V primeru nanosa na omenjene dele, čistilo takoj odstranite.

Varnostni napotki:
Nevarno: H304 - Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H226 Vnetljiva tekočina in hlapi. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P101: Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102: Hraniti zunaj dosega otrok. P210: Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P280: Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/ obraz/zašcitna obutev. P301+P310: PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P304+P340: PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo pustiti v udobnem položaju, ki olajša dihanje. P370+P378: Ob požaru: Za gašenje se uporabi ABC gasilni aparat na prah. P501: Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja odpadkov omogočenem v vaši občini. EUH066: Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.

  

Povezani izdelki