3D GLW Series Leather Cleaner 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

348OZ16

Nov izdelek

Čistilo za usnje

Tag:

Več informacij

3D GLW Series čistilo za usnje, omogoča nežno, a učinkovito čiščenje, pri katerem z različnih vrst usnja odstrani umazanijo, maščobo, telesna olja in znoj. pH uravnotežena formula prodre v jedro površine in jo temeljito očisti. Na otip suh zaključek ne pušča sledi, kar izboljša čistočo, videz in otip površine. 

Vrhunec nege usnja s čistilom za usnje serije 3D GLW, izdelkom, ki je skrbno zasnovan tako, da zagotavlja nežno, a močno globinsko čiščenje. Ta izjemna formula je odlična pri odstranjevanju številnih onesnaževalcev, vključno z umazanijo, maščobami, telesnimi olji in znojem, iz različnih vrst usnja. Z natančno uravnoteženo pH formulo se poglobi globoko pod površino in zagotavlja temeljito in celovito čiščenje, ki poživi videz in teksturo usnja.

Prednost tega izdelka ni le v njegovi čistilni sposobnosti, temveč tudi v njegovi natančni pozornosti do podrobnosti. Po nanosu pusti na otip suh finiš s čimer izboljša čistočo, videz in otipljivost usnjene površine.

Prednosti:
- Najvišje globinsko čiščenje
- Močno, a nežno
- Suho na otip
- Čistilo z uravnoteženim pH

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Napršite sredstvo direktno na površino ter skrtačite s ščetko za usnje. V kolikor površina ni zelo umazana je dovolj že, če jo obrišete le z mikro krpo. Ostanek čistila odstranite s čisto mikro krpo ter površino premažite še z 3D GLW Series premazom za usnje.

Varnostni napotki:
Varnostni list je na voljo na zahtevo.

Dodatki

3D GLW Series Leather Conditioner 473ml
16,97 €
wishlist

Povezani izdelki