Auto Finesse Dynamite 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

DYN1

Nov izdelek

Predpranje na osnovi citrusov

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Auto Finesse Dynamite je koncentrirano čistilo za predpranje vseh vrst vozil. Zasnovan je na osnovi citrusov zato je popolnoma varen za uporabo na vseh površinah. Hitro in enostavno odstranjuje vso večjo umazanijo cestno umazanijo. Odličen je tudi za odstranjevanje maščob z vratnih tečajev, čiščenje platišč, kolotekov in ostalih mest kjer se nabira največ umazanije. Ne odstranjuje predhodno nanešenih voskov, sealantov ali keramičnih premazov. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo zredčite v razmerju 1:5 - 1:10, odvisno od stanja površine. Z razpršilko nanesite na vozilo in pustite delovati nekaj trenutkov. Ostanek čistila in umazanije nato sperite z visokotlačnim čistilcem. Za odstranjevanje najtrdovratnejše umazanije lahko postopek ponovite ali si pomagate s krtačko ali gobo. Vozilo nato operite še z šamponom za ročno pranje vozil. Čistila nikoli ne nanašajte na neposredni sončni svetlobi ali na segreto vozilo.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki