3D GLW Series SIO2 Ceramic Trim Restorer 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

345OZ16

Nov izdelek

Zaščitni premaz za zunanje plastike

Category: Nega plastike.
Tag:

Več informacij

Preverite učinkovitost izdelka 3D GLW Series SiO2 Ceramic Trim Restore, ki je zasnovan tako, da plastičnim oblogam vašega vozila vdihne novo življenje. Sčasoma lahko plastične obloge izgubijo svoj sijaj, saj so podvržene obrabi elementov in postanejo dolgočasne in zbledele. Ta izjemna formula je vaš zaupanja vreden spremljevalec v boju proti obledelim plastikam. Z nanosom ne le obnavljate, ampak tudi pomlajujete. Keramična tehnologija SiO2 deluje čarobno, poživi plastične površine in jim zagotovi izjemen videz, saj bodo površine izgledale kot nove.

Vendar se ta izdelek ne ustavi pri estetiki. Ne gre le za videz, temveč tudi za zaščito. Serija 3D GLW SiO2 Ceramic Trim Restore dodaja tudi plast hidrofobne zaščite, ki zagotavlja, da vaše obloge ostanejo zaščitene pred vremenskimi vplivi. Poleg tega dodaja pomemben sloj UV-zaščite, ki vašo oblogo ščiti pred neusmiljenimi sončnimi žarki, ki lahko povzročijo bledenje in propadanje. To je celovita rešitev, ki presega obnovo, saj plastičnim oblogam vašega vozila ponuja novo življenje in trajno zaščito.

Prednosti:
- Temno črna površina
- Izjemna zaščita pred zunanjimi vplivi
- Oživljajoče sredstvo za plastične obloge
- Enostaven, nadzorovan nanos

Navodila za uporabo:
Površina naj bo pred nanosom suha in popolnoma čista. Nanesite sredstvo na mikro krpo ali aplikator ter ga dobro vtrite v površino. Pustite nekaj minut, da se sredstvo dobro 'oprime' površine ter nato ostanek obrišite z čisto mikro krpo. Nato z novo, čisto mikro krpo površino še enkrat dobro prebrišite, da odstranite vse morebitne sledi premaza. Za daljšo obstojnost lahko nanesete več slojev premaza. Med prvim in drugim slojem naj bo 24 ur razmaka.

Varnostni napotki:
Pozor: H319  Povzroča hudo draženje oči. P264 Po rokovanju temeljito umijte roke, podlakti in obraz. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitna oblačila/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305+P351+P338 - Če pride v oči: nekaj minut previdno izpirati z vodo. Odstranite . kontaktne leče, če so prisotne in jih je mogoče odstraniti. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313 - Če se draženje oči nadaljuje: Poiščite zdravniško pomoč.





Povezani izdelki