Znižana cena!
Labocosmetica Cupido 500ml

Labocosmetica Cupido 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


14,96 € z DDV

-25%

19,95 € z DDV

LAB15

Nov izdelek

Sealant za zaščito vozil

Category: Sealanti.
Tag:

Več informacij

Cupido združuje sijaj in globino laka, kakršno dosežemo z uporabo naravnih, carnauba voskov ter zaščito, kakršno nudijo sealanti oz. umetni premazi. Vse te lastnosti so združene v enem, izjemno enostavnem za uporabo, premazu. Cupido je zasnovan na mešanici siloksanov in SiO2, kar zagotavlja izjemen hidrofoben učinek in obstojnost premaza do štiri mesece. Enostavna uporaba in izjemen izgled vozila sta glavni prednosti tega premaza. Lahko ga uporabljate kot vrhnji sloj na že obstoječem nano premazu, kot samostojni zaščitni premaz (po poliranju ali dekontaminaciji vozila) ali kot sredstvo za podaljševanje zaščite obstoječih voskov, sealantov in keramičnih premazov. Primeren je za uprabo na vseh kovinskih in steklenih površinah. Cupido ne vsebuje naftnih derivatov, alkoholov, topil in polimerov in je primeren za uporabo tudi na enokomponentnih barvah.

Navodila za uporabo:
Cupido vedno nanašajte na popolnoma suho, čisto in ohlajeno površino. Nanesite manjšo količino premaza na aplikator ali direktno na površino ter enakomerno razmažite po površini. Z mehko in čisto mikro krpo obrišite ostanek premaza, da dosežete kristalno jasno površino. Cupido lahko uporabljate tudi kot zaščitni premaz za steklene površine.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki