Shiny Garage Extra Dry 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,00 € z DDV

SG15.10500

Nov izdelek

Čistilo za tekstilne površine

Več informacij

Shiny Garage Extra Dry je inovativen izdelek za čiščenje vzglavnikov, vratnih panelov, stropov in vseh ostalih tekstilnih površin, katera so občutljiva na tekočine. Extra Dry se ne izpira, kar zagotavlja varno čiščenje brez strahu, da bi material odstopil od podlage. Sredstvo je pH nevtralno, varno za uporabo na vseh barvah in prijetnega, svežega vonja.

Navodila za uporabo:
Zredčite sredstvo v razmerju 1:10-1:40, odvisno od umazanije, ter nanesite direktno na madež. Madež podrgnite z mikro krpo ali ga skrtačite s ščetko. Mesto nato še enkrat prebrišite z čisto mikro krpo ali posesajte z sesalcem.

Varnostni napotki:
H319 – Povzroča hudo draženje oči. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki