3D LVP Conditioner 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

910OZ16

Nov izdelek

Zaščitni premaz za usnjene, gumijaste in plastične površine

Več informacij

3D LVP Conditioner je večnamenski balzam in zaščitno sredstvo za usnje, vinil, plastiko in gumo. Neguje in ščiti usnjene, vinilne, plastične in gumijaste površine. Obnavlja in ohranja prožnost ter pomaga preprečevati razpokanje, trganje, bledenje in spreminjanje barve. Za seboj pušča bogat naravni videz z mat izgledom. Nemasten innebleščeč brez ostankov po brisanju. Vsebuje povsem naravno olje norke, ki obnovi mehak in prožen občutek ter podaljša življenjsko dobo usnja in vinila. Ima lahek, svež vonj po usnju za povrnitev vonja po novem avtomobilu. Zelena tehnologija 3D je Zemlji prijazna in biološko razgradljiva. Ni za uporabo na površinah iz nubuka ali anilinskega usnja. Prav tako ne za uporabo na površinah iz alkantare, mikro semiša ali velurja.

Navodila za uporabo: 
POMEMBNO: Vedno delajte na hladni površini v senci.
Za usnjene, vinilne, plastične in gumijaste površine
Nanesite zadostno količino balzama 3D LVP neposredno na aplikator iz mikrovlaken. Vtrite izdelek po površini, ki jo želite obdelati, in pustite, da prodre - od 30 do 45 sekund. S čisto krpo iz mikrovlaken obrišite površino do suhega. Ta postopek ponovite za vse usnjene, vinilne, plastične in gumijaste površine v notranjosti vozila.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila. EUH208 Vsebuje Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on (3:1). Lahko povzroči alergijski odziv. EUH210 Varnostni list na voljo poklicnim uporabnikom na zahtevo        

Povezani izdelki