3D GLW Series SiO2 Ceramic Glass Cleaner 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

351OZ16

Nov izdelek

Čistilo za stekla z dodano zaščito

Tag:

Več informacij

3D GLW Series SiO2 Ceramic Glass Cleaner zagotavlja izjemno odpornost proti dežju in zaščito. Napredna formula zagotavlja največjo jasnost in površino stekla brez onesnaževalcev za popolno vidljivost med dežjem, ptičjimi iztrebki in drugimi neželenimi cestnimi nanosi.

Izboljšajte čiščenje stekel z izjemnim čistilom za stekla 3D GLW Series SiO2 Ceramic Glass Cleaner. Ta izdelek postavlja nove standarde na področju odbijanja dežja in zaščite ter zagotavlja neprekosljivo zaščito pred vremenskimi vplivi. To ni le še eno čistilo za steklo, temveč spreminja pravila igre. Ta formula s hiperaktivnim odbijanjem vode zagotavlja, da dežne kaplje z lahkoto zdrsnejo z vašega vetrobranskega stekla in ustvarijo neprepustno zaščitno pregrado.

Formula povečuje jasnost in zagotavlja največjo vizualno natančnost. Za seboj pusti stekleno površino, ki ni le čista, temveč tudi brez nečistoč. Rezultat je brezhibna vidljivost v vseh razmerah, ne glede na to, ali se soočate z dežjem, grdimi posledicami ptičjih iztrebkov ali nabiranjem neželenega cestnega filma. To je preobrazbena izkušnja, ki zagotavlja kristalno jasen vid ne glede na vremenske in cestne razmere.

Prednosti:
- Ultra-optična stopnja čistosti
- Elementarna ultrazaščita
- Hiper odbojnost na dežju
- Kristalna, brezhibna vidljivost

Navodila za uporabo:
Čistilo ne vpliva na predhodno nanešene zaščitne premaze. Napršite sredstvo na namensko mikro krpo oz. mikro krpo s kratkimi vlakni in očistite površino. Krpico nato obrnite na čisto stran in površino obrišite še s suho stranjo. Ne uporabljajte čistila na neposredni sončni svetlobi ali vročem steklu.

Varnostni napotki: 
Pozor: EUH208 Vsebuje (R)-p-menta-1,8-dien; d-limonen. Lahko povzroči alergijski odziv. H226 Vnetljiva tekočina in hlapi. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga.
Kajenje prepovedano. P303+P361+P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Kožo izprati z vodo ali prho. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.





Povezani izdelki