K2 Spectrum PRO 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

D3001

Nov izdelek

Quick detailer za zaščito in sijaj vozil

Category: Detailerji.
Tag:

Več informacij

K2 Spectrum PRO je profesionalni quick detailer izdelan na osnovi sintetičnega voska. Zmagovalec visokega sijaja. Idealen je za hitro osvežitev lakiranih površin, plastik, gumijastih delov in kroma. Površini zagotavlja globino in bleščeč sijaj, ustvarja hidrofoben efekt obenem pa ščiti pred vremenskimi in zunanjimi vplivi. Je enostaven za uporabo, za seboj ne pušča lis in sledi. Odličen je tudi za obnavljanje predhodno nanešenih zaščitnih premazov. Na površini ne ustvarja le sijaja, temveč tudi hidrofoben zaščitni sloj, kateri površine varuje slabim vremenom in umazanijo. Poleg tega je namenjen tudi za hitro čiščenje vozil, saj z lahkoto odstranjuje prah, sledi vodnih kapljic in prstne odtise. Prijetnega vonja.

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršimo na čisto in ohlajeno vozilo. S pomočjo mehke mikro krpe ga enakomerno razmažemo po površini. Krpo nato obrnite na čisto stran ter obrišemo vse morebitne ostanke premaza. Spectrum je močno koncentriran zato ga lahko tudi zredčimo z vodo in učinek bo še vedno odličen, zaradi večje viskoznosti pa delo z njim otročje lahko. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok.



Povezani izdelki