Shiny Garage Disolver Tar&Glue Remover 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

SGDTGR1

Nov izdelek

Odstranjevalec smole in lepil

Več informacij

Shiny Garage Disolver Tar & Glue Remover je novo in hitro delujoče čistilo, ki brez težav odstranjuje katran, gumo in ostanke lepila. Učinkovito deluje na vseh zunanjih površinah kot so lak, steklo in celo plastike. Aktivna formula, ki je skupek aktivnih topil in površinsko aktivnih snovi deluje hitro in učinkovito. Primeren je tudi za čiščenje platišč in odstranjevanje drevesne smole. Sredstvo je nevtralnega pH-ja zato je izjemno varno za uporabo.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom se prepričajte, da na površini ni umazanije. Nanesite manjšo količino sredstva neposredno na madež in pustite delovati ca 5-10 minut.. Z čisto in kvalitetno mikro krpo odstranite ostanek sredstva in katrana ali dobro sperite z vodnim curkom. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Alkoholi, C13, razvejeni, etoksilirani. Nevarno: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju.H304Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P102 Preprečevanje P264 P280 Odziv P301+P310 P330 P331 P305+P351+P338 Hraniti izven dosega otrok. Po rokovanju si temeljito umijte roke. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Izperite usta. NE izzvati bruhanja. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in jih je enostavno narediti. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Shranjevanje P405 Odstranitev P501 Hraniti zaklenjeno. Vsebino/posodo zavrzite v ustrezno označene zabojnike za odpadke v skladu z lokalnimi predpisi. Dodatne informacije EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči suho ali razpokano kožo. Vsebnost sestavin v skladu z uredbo 648/2004 / ES Neionske površinsko aktivne snovi 15 - <30 %. 

Povezani izdelki