Carbon Collective Hybrid Shampoo 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,95 € z DDV

CCHCS

Nov izdelek

Šampon z dodanimi keramičnimi delci

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Carbon Collective Hybrid Shampoo je novi je premium šampon za ročno pranje zasnovan za intenzivno čiščenje in zaščito v enem koraku. Omogoča zaščito ne zaščitenih in že zaščitenih površinah vozila. Inovativne sestavine zagotavljajo izjemen sijaj oprane površine, večjo hidrofobnost in dobro odtekanje vode.  

Navodila za uporabo:
Vozilo sperite z vodo in sredstvom za predpranje, da odstranite vse večje delce umazanije. Zmešajte 50ml  šampona z cca. 20L vode. Šampona nikoli ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi ali segreti površini. Začnite s pranjem od strehe navzdol, šampon se na površini ne sme zasušiti! Vozilo po pranju dobro sperite in posušite z mikro krpo za brisanje vozil. Za dodatno zaščito in sijaj lahko nanesete še sloj quick detailerja. Postopek lahko ponovite in s tem še povečate učinek zaščite. 

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.

Povezani izdelki