Mothers Ultimate Hybrid Ceramic Wax 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


27,97 € z DDV

MO-05566

Nov izdelek

Zaščitni premaz za vozila

Category: Sealanti.
Tag:

Več informacij

Mothers Ultimate Hybrid Ceramic Wax je ultimativen zaščitni premaz za vozila, kateri ima izjemne hidrofobne sposobnosti, na površini ustvarja izjemen sijaj ter globino barve. Posebno izbrana in uravnotežena mešanica najmodernejših aktivnih  sestavin ter tradicionalnega znanja omogoča prednosti in lastnosti ki jih imajo tradicionalni carnauba voski ter moderni keramični premazi. Sredstvo vsebuje ultra fine polirne, delce kateri odstranijo manjše nepravilnosti ter oksidacijo na laku vozila, ob tem pa v enem koraku pripravijo površino na dober oprijem voska navdihnjenega z keramičnimi delci, kateri na površini zagotovi dolgotrajen lesk ter zaščito. Uporaba je sila enostavna, saj ga nanašamo kot vse tradicionalne zaščitne voske. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresemo. Vedno nanašamo na ohlajeno in očiščeno suho površino. Obdelujemo 1 panel na enkrat. Manjšo količino voska nanesemo na mirko krpo, aplikator ali polirno gobico. Sredstvo nanesemo na površino. Počakamo da se sredsvo posuši in z čisto mikro krpo zbrišemo do suhega. Med postopkom brisanja krpo večkrat obrnemo. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Dodatki

CarPro Boa Orange 350gsm
7,97 €
wishlist
ProfiPolish aplikator Sivi - Soft
4,97 €
wishlist
SGCB UFO Foam Aplicator Set 5/1
12,97 €
wishlist

Povezani izdelki