Auto Finesse Verso 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,95 € z DDV

Nov izdelek

Koncentrirano večnamensko čistilo

Več informacij

Auto Finesse Verso je koncentrirano večnamensko čistilo za čiščenje vseh površin na in v vozilu. Ob pravilnem mešalnem razmerju ga lahko uporabite za razmaščevanje motornega prostora, čiščenje plastik, tekstila, kabrio streh in še in še. Deluje hitro in učinkovito. Ne pušča nikakršnih sledi in je povsem varen za uporabo. Sredstvo je prijetno odišavljeno, zato je zelo primerno za čiščenje notranjosti vozil.

Navodila za uporabo:
Notranje čiščenje: Sredstvo zredčite z vodo v razmerju 1:10. Napršite ga na mikro krpo in obrišite površino. Za čiščenje težje umazanih mest, napršite direktno na madež. Čiščenje si lahko olajšajte tudi s pomočjo ščetke z mehkimi ščetinami.
Čiščenje tekstila: Sredstvo zredčite z vodo v razmerju 1:7. Napršite ga direktno na površino, podrgnite s ščetko za čiščenje tekstila in obrišite s čisto mikro krpo.
Platišča: Sredstvo zredčite z vodo v razmerju 1:5. Napršite na platišče, podrgnite s krtačo in sperite z vodo.
Razmaščevanje: Sredstvo zredčite v razmerju 1:1. Napršite na površino, pustite delovati par minut, po potrebi podrgnite s krtačo ali čopičem in sperite. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Povzroča hudo draženje oči. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki