AutoMagic Magic Dressing 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,97 € z DDV

66AM33A

Nov izdelek

Večnamenski premaz za plastiko in gumo

Category: Nega plastike.
Tag:

Več informacij

Je superiorni večnamenski premaz za zunanje in notranje površine. Obnavlja sijaj in dodaja vodoodporno zaščito plastiki, gumi, skaju in podobnim materialom. Sredstvo je izjemno enostavo za uporabo in prijetnega vonja. Zaščiti površine do par mesecev.

Navodila za uporabo: Površino pred nanosom dobro očistite. Napršite sredstvo po površini in s pomočjo aplikatorja ali mikro krpe enakomerno razmažite po površini. Za večji sijaj in daljšo obstojnos lahko dodate še en sloj, v kolikor pa ste pristaš mat izgledov, sredstvo takoj po nanosu obrišite z mikro krpo.

Vanostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Vnetljivo. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Hlapi lahko povzročijo zaspanost ali omotico. Hraniti izven dosega otrok. Ne vdihavati hlapov. Preprečiti stik s kožo. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo.

Povezani izdelki