Auto Finesse Eradicate Engine Degreaser 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

ENG1L

Nov izdelek

Razmaščevalec motornega prostora

Več informacij

Auto Finesse Eradicate je izjemno zmogljivo čistilo za odstranjevanje trdovratne umazanije v motornem prostoru. Zasnovan je posebej za odstranjevanje maščob, cestne umazanije in ostalih trdovratnih nesnag. Je izjemno zmogljiv ter obenem popolnoma varen za uporabo na barvanih, plastičnih, lakiranih in gumijastih delih ter delih iz surovega železa. Sredstvo je že pripravljeno za uporabo in ga pred uporabo ni potrebno redčiti z vodo.

Navodila za uporabo:
Čistilo vedno nanašajte na popopolnoma ohlajeno površino. Pred nanosom zaščitite vse električne komponente in dovode zraka. Napršite sredstvo na površino in pustite nekaj trenutkov, da začne delovati. Svetujemo, da si pri čiščenju pomagate z čopičem ali krtačo. Površino nato dobro sperite in popolnoma posušite. Za najboljše rezultate svetujemo, da po končanem čiščenju vse plastične dele premažete še z Auto Finesse Dressle ter jim na ta način zagotovite lep tovarniški izgled in zaščito.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 – Povzroča hudo draženje oči. P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. 

Povezani izdelki