Meguiar's Gold Class Trim Detailer 298ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,95 € z DDV

Nov izdelek

Premaz za plastike in gumo

Category: Nega plastike.
Tag:

Več informacij

Z edinstvenim Meguiar's Gold Class Trim Detailer-jem pridobijo gumijasti in vinilni deli negovan prvotni videz, ki ostane več tednov, celo mesecev, hkrati pa umetno maso globinsko očisti! Odstrani tudi bele ostanke od poliranja ma umetnih masah. Idealen je za nelakirane odbijače iz umetne mase ter okrasne letve iz gume. Stopnjo sijaja lahko regulirate z številom nanosa sredstva na površino.

Navodila za uporabo:
Vozilo najprej dobro opreremo z avto šamponom. Pred uporabo plastenko dobro pretresemo. Za najboljše rezultate delamo v senci. Priporočamo nanos na hladno površino. S čisto bombažno krpo ali aplikatorjem za nanos, enakomerno nanesemo na površino. Po potrebi višek proizvoda obrišite z čisto krpo. Če je površina močno zbledela, sta potrebna dva nanosa.

Varnostni napotki: 
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)-izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv. Sestavine glede na uredbo 648/2004: 15-30%: alifatski ogljikovodiki. Vsebuje: parfumi, zmes metil kloro izotiazolinon in metil izotiazolinon (3: 1).

 

Povezani izdelki