ValetPRO Leather Protector 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,95 € z DDV

DR13-500ML

Obnovljeno

Zaščitni premaz za usnje

Category: Nega usnja.
Tag:

Več informacij

Leather Protector je zaščitni premaz za usnjene površine. Posebna mešanica voskov na površini ustvarja zaščitni sloj, ki varuje površino pred vodo in umazanijo ter omogoča lažje čiščenje. Primeren je za uporabo na vseh barvah usnja. Površine ne masti, usnje ostane mat in nedrseče.

Navodila za uporabo:
Površino predhodno očistite z namenskim čistilom za usnje, npr. ValetPRO Leather Soap. Ko je površina popolnoma suha, nanjo napršite Leather Protector ter ga enakomerno razmažite po površini. Pustite, da se premaz popolnoma pouši.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila. Povzroča hudo draženje oči. Po uporabi temeljito umiti roke. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki