3D Super Soap 1,89L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

2021OZ64

Nov izdelek

Super koncentriran šampon

Tag:

Več informacij

3D Super Soap je super koncentriran in pH nevtralen šampon in je popolnoma varen za ročno pranje ali pranje s penomatom in je primeren za vse vrste vozil. Generira izjemno stabilno peno, ki je kos vsem vrstam umazanije. Visoko koncentriran šampon, ki omogoča izjemne čistilne sposobnosti. Z lahkoto odstranjuje vse vrste umazanij iz vseh površin. Z lubrikanti obogatena formula zagotavlja, da goba ali rokavica enostavneje drsi po površini in tako zmanjšuje možnosti dodatnih poškodb in omogoča enostavnejše delo. primeren ja za pranje vseh vrst vozil: Nezaščitenih ali tistih zaščitenih z keramiko ali voskom. 

Navodila za uporabo: 
Pred uporabo plastenko dobro pretresemo in nato šampon zmešamo z vodo v razmerju 30 ml na 19L vode in nalijemo v vedro za pranje. Za varnejše čiščenje priporočamo uporabo vedra z vložkom, ki preprečuje nastanek prask. Začnite s pranjem od strehe navzdol. Po končanem pranju, vozilo dobro sperite s curkom vode. Nikoli ne perite vozila na neposredni sončni svetlobi. Če se površina med pranjem prehitro suši, jo večkrat sperite z vodo. Ustrezno mešanico šampona lahko nanašamo tudi z penomatom ali pršilcem. 

Varnostni napotki:
Pred uporabo dobro preberite navodila in etiketo na plastenki. Vsebuje: Alkoholi, C12-15, etoksilirani, sulfati, natrijeve soli; Tetranatrijev etilendiaminotetraacetat; Sulfonske kisline, C14-16 alkan hidroksi in C14-16 alken, natrijeve soli. Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščito za oči/obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


Povezani izdelki